Vårbrev 2024

Nu är årsstämman avklarad och vi i styrelsen vill passa på att informera om vad som är på gång.

Den nya styrelsen består av Karin Hernmarck och Cecilia Andersson som är valda på ett år till och nyvalda på två år är Leif Stolt, William Skeppström och Daniel Möller. Kontakt med styrelsen får du via vår mail hamnskar3@gmail.com. Det går också bra att ta kontakt med Storholmen via webformulär på storholmendirekt.se eller tel 08‑520 252 00 så tar de frågan vidare till oss om det inte är något som de har hand om.


Vi jobbar vidare med att lägga upp info på hemsidan: http://hamnskar3.bostadsratterna.se hör gärna av dig till styrelsen om du har förslag på innehåll.


Efter vattenskadan i källaren gjordes en genomgång av alla förråd och det framkom att numreringen inte riktigt stämmer, lägenhet nr 20 saknar förråd och det finns ett omärkt och olåst förråd på vinden i port 80 med bland annat en bokhylla och madrasser i en kartong. Då samtliga hushåll har förråd kommer det omärkta att låsas och om ingen har hört av sig till styrelsen inom 6 mån så kommer det tömmas och ges till lägenhet nr 20.


Vårstädningen av trapphus och källare blir i år den 15-16 maj och vi vill påminna om att inte låta barnvagn eller rollator stå i trapphusen för att underlätta städningen.


Vi får varje månad statistik från Remondis om hur mycket vi återvinner och det senaste året har vi legat över 85% i snitt. (de övriga 15% är grovsopor) Bra jobbat alla som sorterar! Info om hur man sorterar finns på hemsidan.

 

Vårsoliga hälsningar från Styrelsen
Karin, Leif, Daniel, William och Cecilia